Concertserie 2021-2022

Op 16 oktober gaan we weer van start. Na een seizoen dat – op één concert na – alleen maar bestond uit annuleringen vanwege de coronapandemie. Voor de musici natuurlijk een grote ramp, maar ook voor u – als bezoekers en liefhebbers van klassieke muziek – een zware tegenvaller.

Voor het grootste gedeelte is het gelukt om dezelfde programma’s opnieuw te boeken. Alleen het Ciconia Consort gaat ons verblijden met een nieuw en interessant programma.

We hebben u gemist en we ontmoeten u dan ook graag weer in de Grote Kerk voor de vier concerten die we voor u in petto hebben!

Zaterdag 16 oktober 2021
RODEN GIRL CHORISTERS o.l.v. Sonja de Vries – Sietze de Vries, orgel
m.m.v. Mannenensemble van de Nederlandse Bachacademie en Joost Hettinga, trompet

Zaterdag 11 december 2021
THE GENTS o.l.v. Annemiek van der Ven

Zaterdag 19 februari 2022
CICONIA CONSORT o.l.v. Dick van Gasteren

Zaterdag 26 maart 2022
HEXAGON ENSEMBLE

Alle concerten beginnen om 20:00 uur. De toegangsprijs bedraagt €25 per concert. U kunt ook een abonnement aanschaffen voor €80.

Wij stimuleren zoveel mogelijk online kaartverkoop. Op die manier bent u verzekerd van uw plaats en weten wij hoeveel bezoekers we kunnen verwachten. Kijk voor meer informatie op de pagina Kaartverkoop.

Volgens de huidige coronamaatregelen dient u bij de ingang van de kerk een geldig identiteitsbewijs en coronatoegangsbewijs te kunnen tonen. Meer informatie hierover vindt u op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs.

Mocht u vragen hebben, mail dan naar info@muziekmaassluis.nl.

Reacties zijn gesloten.