Over ons

Wij organiseren concerten met klassieke muziek in de Grote Kerk in Maassluis, een historische locatie met een sfeervolle ambiance en uitermate geschikte akoestiek. Kwaliteit en diversiteit staan bij ons hoog in het vaandel en we zijn er trots op dat veel muziekliefhebbers uit de wijde omtrek onze concerten waarderen en bezoeken. Op deze website vindt u alle informatie over de programmering en kunt u toegangskaarten bestellen. Jongeren t/m 18 jaar hebben gratis toegang.

De Govert van Wijnstichting nam in 2008 het initiatief om concerten met klassieke muziek te organiseren in de Grote Kerk in Maassluis. Vanaf het seizoen 2017-2018 is de Stichting Muziek tussen Maas en Sluis verantwoordelijk voor de concertserie. Dit is mede mogelijk dankzij een belangrijke sponsorbijdrage van de Govert van Wijnstichting.

Het bestuur van de Stichting Muziek tussen Maas en Sluis bestaat uit de volgende personen:

Jan Flikweert, voorzitter
Rioke de Kort, secretaris
Dick Dobbelstein, penningmeester
Gert Rikhof

Ondersteuning bij de programmering en PR wordt geleverd door Marianne Koerts. Marit Heemskerk is verantwoordelijk voor het ontwerp van de huisstijl en het drukwerk. Petra Flikweert verzorgt de verzending van brochures en toegangskaarten.

Bank NL46INGB0000655494
KvK 68938004
RSIN 857656508

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.