Seizoen 2018-2019

Er is veel diversiteit te ontdekken in het concertprogramma 18-19 van Muziek tussen Maas en Sluis! Het nieuwe seizoen gaat van start met het Syrène Saxofoonkwartet, dat drie suites speelt uit Händels Watermusic en drie soundscapes – Underwater – van Celia Swart. Maar het bijzondere van dit programma is dat er een choreografie op deze muziek is gemaakt, die wordt uitgevoerd door vier dansers. In de Grote Kerk zal dat een onvergetelijke gewaarwording zijn.

Zangers van het Trinity Boys Choir komen uit Engeland voor een kerstprogramma van l’Armonia Sonora, met muziek uit de Tudor-tijd. De bekende Nederlandse pianist Paolo Giacometti zal samen met het Ciconia Consort het wel en wee van reizende pianovirtuozen tot leven brengen en het vocaal ensemble Wishful Singing brengt een programma getiteld ‘Van Gregoriaans tot close harmony’. En we besluiten het komend seizoen met het Belgische ensemble BachPlus, dat de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach komt uitvoeren.

Veel redenen dus om het komend seizoen onze concerten in de Grote Kerk in Maassluis te bezoeken. U bent weer van harte welkom!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.