Seizoen 2020-2021 van start

Vijf mooie concerten staan geboekt en we beginnen met het concert dat we helaas vorig seizoen moesten missen vanwege de corona-maatregelen: Vive le Geus van Camerata Trajectina en presentator Hans Goedkoop. Ook besteden we aandacht aan het Beethovenjaar (Hexagon Ensemble) en bieden wij u een sfeervol kerstconcert met The Gents, die ook al in ons eerste seizoen te gast waren. Anglicaanse koortraditie komt tot klinken door de Roden Girl Choristers. En we sluiten het seizoen af met een Grand Tour van het Ciconia Consort en presentator Herman Pleij.

Op 19 september 2020 hopen we weer van start te gaan. Uiteraard hebben we onderzocht of dit op een veilige manier mogelijk is in de kerk. We houden ons aan de maatregelen die zijn opgelegd door de overheid. Dat betekent vooral 1,5 meter afstand. Bij binnenkomst zult u dan ook naar uw zitplaats worden begeleid. Vooralsnog zien we af van de gebruikelijke pauze met ontmoeting onder het genot van een drankje.

Om het aantal bezoekers te kunnen reguleren werken we komend seizoen uitsluitend met voorverkoop van toegangskaarten. Zodoende kunnen we ook contact met u onderhouden in aanloop naar de concerten. Mochten de situatie en maatregelen veranderen dan zullen we hierover direct communiceren. Wij doen ons best om uw veiligheid te garanderen en u aangename muzikale avonden te bieden. Hierbij vragen wij uw begrip en medewerking.

Meer informatie over de concerten en kaartverkoop vindt u via het menu van deze website. U kunt ook onze folder downloaden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.