A Tudor Christmas

L’Armonia Sonora en Trinity Boys Choir – Eight

Zaterdag 15 december 2018
Aanvang: 20:00 uur
Toegang: € 25,00 (t/m 18 jaar gratis)
Kaartverkoop

L’Armonia Sonora

  • Mieneke van der Velden, viola da gamba en artistieke leiding
  • Kaori Uemura, Ricardo Rodríguez Miranda, Joshua Cheatham, Christine Plubeau, viola da gamba

Trinity Boys Choir – Eight o.l.v. Katharine Fuge

  • David Swinson, orgel

A Tudor Christmas

Stelt u zich eens voor: u bent te gast aan het hof van Queen Elizabeth I en het is kerstavond, rond 1600. Een gezelschap van zangers en gambisten verzamelt zich rond het orgel en milde klanken van bekende Christmas Carols vullen uw oren, afgewisseld met intieme consort-songs en verse anthems.
Zo zal het gaan tijdens deze concertavond in de Maassluise Grote Kerk. Het vermaarde ensemble L’Armonia Sonora van Mieneke van der Velden (ook vaste gambiste van de Nederlandse Bach Vereniging) is dan te gast en de musici worden vocaal terzijde gestaan door het Trinity Boys Choir – Eight, o.l.v. Katharine Fuge. L’Armonia Sonora bestaat uit musici die in Nederland en internationaal bekendheid genieten op het gebied van de oude muziek. Zij geven les aan verschillende Nederlandse en buitenlandse conservatoria. Al naar gelang de inhoud van het programma, kan het ensemble bestaan uit enkel continuo-instrumenten of worden uitgebreid met strijkers en blazers.

Programma

Muziek van Thomas Tallis, William Byrd, Thomas Weelkes, Orlando Gibbons, Anthony Holborne, Thomas Ravenscroft, Richard Deering, Christopher Tye en John Dowland

www.mienekevandervelden.com
www.trinityboyschoir.co.uk

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.